Fit en gezond in 12 weken

Ik kijk er naar uit om je te begeleiden in jouw reis naar een gezondere levensstijl, welk doel je ook hebt.

Elk traject wordt gestart met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jouw wensen en doelen en leg ik je uit wat ik voor je kan betekenen.

Wanneer je besluit dit avontuur aan te gaan, gaan we samen een passend traject starten.

Hieronder vind je het basis traject “fit en gezond in 12 weken”. Naast dit traject zijn er nog meer mogelijkheden welke we samen kunnen bespreken.

  • Intake gesprek
  • Lichaamsanalyse
  • 12 weken voedingsschema op maat
  • 8 consulten met BGN gecertifieerd gewichtsconsulent
  • Toegang tot je persoonlijke voedingsomgeving
  • Snelle bereikbaarheid bij vragen of advies

Prijs: € 295,00

Appels
Citroenen

Let's go en word fit in 12 weken!

Wist je dat je via je zorgverzekeraar vaak een vergoeding van de kosten kunt krijgen?

Kijk voor de voorwaarden van jouw verzekering op: www.gewichtsconsulenten.nl/vergoedingenoverzicht

Indien er sprake is van een vergoeding, krijg je na afloop van het traject van mij een factuur die je kunt gebruiken om te declareren.

Klantenervaring

Afgelopen periode heb ik bij Lisette een traject gevolgd. Om af te vallen en om een gezondere levensstijl te krijgen. Dit heeft geresulteerd in dat ik ben afgevallen, mij veel fitter voel en me bewust ben van wat gezonde voeding is. Het was erg fijn om regelmatig naar haar toe te gaan voor weegmomenten en voor haar coaching. Een goede stok achter de deur voor mij! Liset, heel erg bedankt!

Annelies

Ik was op zoek naar een gezondere levensstijl. Die heb ik bij Lisette (Lives) gevonden. Haar enthousiasme motiveert je enorm. De voeding schema’s met wat heerlijk en makkelijk te maken is, zijn afgestemd op je persoonlijke behoeften. Omdat ik actief ben in zowel sport als dagelijkse bezigheden is het belangrijk om gezonde keuzes te maken qua voeding. Dit heeft Lisette volledig op mij persoonlijk afgestemd. Ik voel mij hierbij fitter en energieker.

Citroenen
Marlies

Na het bijwonen van Lisette haar workshop over voeding ben ik in de moeilijkste maand van het jaar in december gestart met het volgen van een vier maandelijks voedingstraject. Mijn doel was om weer op mijn oude gewicht te komen. En met succes ik ben in totaal 12 kilo afgevallen! Ze heeft mij vooral geleerd om gezondere keuzes te maken. En ze heeft me ook meer groente en fruit laten eten. Het is mij echt alles meegevallen, gewoon lekkere gezonde recepten via een app. Die wat mij betreft goed vol te houden zijn en je ook prima kan combineren met een gezin. Zij motiveert je echt! En de weeg momenten waren een goede manier om door te blijven gaan. Ik voel mij hierdoor nu een stuk fitter en zit weer beter in mijn vel. Ik kan het echt iedereen aanraden, alleen maar blij dat ik deze uitdaging bij haar ben aangegaan. Bedankt Liset!

Peentjes
Helen